Render private chef and pop-up dinner services

The mastery of fine cooking along with exceptional guest interaction. I love being able to make connections with my guest and to explore our local area together through food.
自動翻訳済み
ファイブ・コーナーズのシェフ
ゲストの自⁠宅ま⁠た⁠は宿⁠泊⁠先で提⁠供

Passed apps

¥ 3,852 
Offering but not limited too: -vegetarian canapés -local focused meat and cheese boards -bite size desserts

Family style dinner

¥ 11,557 
Enjoy a laid back family style dinner. Here is an example of the kind of meal. Cocktail hour bites: -charcuterie board -grilled Italian sausage, pepperonata -everything pancake, smoked wild salmon, crème fraiche Dinner: -chopped salad, local greens, pickled onion and carrot, toasted pecans, herb/ champagne vinaigrette -tagliatelle pasta, bacon, Parmesan, fresh herbs -braised short ribs, red wine jus, crispy potatoes -cider braised greens Plated dessert: -lemon chess pie, poppy seed cookie

Multi course dinner with pairing

¥ 23,884 
Various styles of multi course plated or family style dinners. An example Passed apps: -lamb kofta, Chernobyl’s -mini goat cheese tart, roasted onion, blueberry 1st -caramelized parsnip soup, hazelnut, chive 2nd -grilled scallop and cabbage, miso emulsion, pickled mushroom, tarragon 3rd - roasted Oregon ribeye, short rib ravioli, roasted broccolini, potato purée, tapenade 4th -dark chocolate pot de crème, sea salt ice cream, blackberry syrup, toasted pine nut
Jasonさんにメッセージを送って、サ⁠ー⁠ビ⁠スのカ⁠ス⁠タ⁠マ⁠イ⁠ズや変⁠更をお⁠願⁠いで⁠き⁠ま⁠す⁠。

ホストの資格・経歴

シェフ
25年間の経験
イタリア・ナポリのミシュラン3つ星レストラン「Torre del Sarancino」でパーティーシェフ
職業上の主な実績
高評価のラグジュアリー・フィッシング・ロッジのプライベートシェフになる。
学歴および職業訓練
パリのル・コルドン・ブルーで料理の学位を取得しました
お支払いの安⁠全を守⁠る⁠た⁠め⁠、ホ⁠ス⁠ト⁠へ⁠の送⁠金⁠や連⁠絡⁠は必⁠ずAirbnb⁠を介⁠し⁠て行⁠っ⁠てく⁠だ⁠さ⁠い⁠。

おすすめの逸品

出張

ファイブ・コーナーズ、キャマス、ガストン、ポートランドのゲ⁠ス⁠トのも⁠とへ出⁠張⁠し⁠ま⁠す⁠。別のエリアでの予約をご⁠希⁠望の場⁠合は⁠、メ⁠ッ⁠セ⁠ー⁠ジでお⁠問⁠い合⁠わ⁠せく⁠だ⁠さ⁠い⁠。

留意事項

ゲスト要件

18歳以上の方にご参加いただけます。

アクセシビリティ

ホストにメッセージを送って詳細をご⁠確⁠認く⁠だ⁠さ⁠い⁠。 さらに詳しく

キャンセルポリシー

開始時刻の1日前までにキャンセルすれば、全額が返金されます。
¥ 3,852 
キャンセル無料

Airbnbのシェフはク⁠オ⁠リ⁠テ⁠ィ⁠チ⁠ェ⁠ッ⁠ク⁠済⁠み

シェフは、プロとしての経験、独⁠創⁠的⁠なメ⁠ニ⁠ュ⁠ーのポ⁠ー⁠ト⁠フ⁠ォ⁠リ⁠オ⁠、評⁠判の素⁠晴⁠ら⁠し⁠さ⁠に基⁠づ⁠い⁠て評⁠価⁠さ⁠れ⁠ま⁠す⁠。 さらに詳しく
何か気になる点がありますか?

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学歴および職業訓練
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