Akaneさんにより確認済み

本人確認
メールアドレス
電話番号

こんにちは、Akaneです

2015年からメンバー

自己紹介

横浜市, 日本在住

Akaneさんにより確認済み

本人確認
メールアドレス
電話番号

Akaneさんの体験

  • 料理
    味噌づくりワークショップ
  • 料理
    Dashi, Miso Soup and Rice Ball Workshop
  • 文化と歴史
    東京で自家製味噌づくりに挑戦
  • フード&ドリンク
    Miso & Soy sauce Shopping Workshop
  • 料理
    Edible Art & Food Magic <Miso Balls>
  • 文化
    A day of Sake & fermentation festival

レビュー23件

3月 2020
Hats off to Akane! If you are interested in Japanese cuisine, I would highly recommend to take this experience. Unique, Knowledgable above all so much fun!! Akane made everyone feel welcome and…
Nishi Ward, 日本のMegumiさん
2016年からメンバー
1月 2020
Fantastic experience- hands on with exactly the type of knowledge we were looking for to make our own miso. Akane is passionate about the whole subject and was happy and able to answer all our…
キャンベラ, オーストラリアのAndrewさん
2013年からメンバー
1月 2020
This is a most wonderful workshop! You will feel completely empowered and ready to make more miso ( supported by the miso hotline!) - and you will also have had an engrossing and engaging experience…
Alison
2014年からメンバー
1月 2020
The best food experience in Tokyo If anyone is interested in learning about Miso or Japanese food culture, Akane will be your best guide to it. She is extremely passionate about fermentation and she…
ソウル, 韓国のSam Sangchunさん
2014年からメンバー
12月 2019
This workshop was one of the highlights of our trip <3 Akane is a perfect host, wonderful teacher and is truly passionate about miso and everything related to fermentation. She explained her…
アントワープ, ベルギーのSamさん
2015年からメンバー
11月 2019
Top workshop ! Everything you need and want to know for making Miso ! Thank you Akane for all the informations given and your relaxing and kind welcome ! Looking forward to see you again and to show…
Tournai, ベルギーのFredericさん
2015年からメンバー
11月 2019
Akane is amazing - so friendly, passionate, committed and engaging
Anna
2013年からメンバー
11月 2019
Wonderfull experience giving a clear and practical view on miso and shoyu available products. Very nice teacher with a lot of knowledge. I get a lot of very interesting informations during this…
Tournai, ベルギーのFredericさん
2015年からメンバー
Thank you so much, Frederic! It was exciting to hear your coments on all the soy sauce and Miso I brought for the tasting. I wish you can have some more journey to enjoy Japanese fermentation in the futer!
Akaneさんからの返答
2015年からメンバー
11月 2019
This was a great experience. Akane has a wealth of knowledge about fermentation, and she was excited to share it with us. I thought i know a lot about fermentation, and just came to learn how to…
プレイサーヴィル, カリフォルニア州のValerieさん
2017年からメンバー
10月 2019
If you are a curious miso lover then you have to take this class!! Akane not only gives you the history of miso, explanations of the science behind miso but she is all around n amazing person, with a…
ランカスター, ペンシルベニア州のAzizaさん
2019年からメンバー