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フードテイスティング

イズリントンの食肉加工専門の肉屋で1日修行体験

イズリントンの食肉加工専門の肉屋で1日修行体験

Duration:全行程3時間
Includes:食べ物、ドリンク
Languages:ガイド言語:英語

ホストについて

Cobble Lane Cured was set up four years ago by four friends who met whilst working at Jamie Oliver's Barbecoa butcher shopin the City of London. We produce British air-dried, cured, smoked and fermented meats for the best local restaurants and pubs. Adam and Matt are especially skilled in the curing and fermentation - charcuterie - having spent time with master butchers throughout Europe.
Aidan
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体験できること

You'll begin with a beerstick in one hand and a beer in the other! And from here you'll continue to see, taste and feel your way through artisanal butchery and sausage making. Starting at The Taproom - one of our favourite establishments that we supply - you'll sample some craft beer along with our smoked dry sausages. Next to our small workshop, hidden off the main street, where you'll meet…

その他の留意点

Feel free to bring a camera, perhaps an umbrella, and comfortable clothing.

ホスト側で用意するもの

Food
Some wonderful cured meat A charcuterie tasting, beersticks, and a light supper.
Drinks
A flight of craft beers to sample alongside our beersticks

必要な持ち物

loose, warm, comfortable clothing
sensible footwear with grip

ゲストの投稿写真

ゲストによるレビュー

審査ページのナビゲーション部分

体験実施場所

We'll be visiting The Taproom, a local laid-back, industrial brewpub serving its own cask ales and microbrews, plus meat from Cobble Lane Cured. We'll be tasting, making and learning about charcuterie at London's leading artisanal sausage makers, Cobble Lane Cured.

留意事項

キャンセルポリシー

体験はキャンセル可能で、お支払い後24時間以内は全額返金されます。

コミュニケーションポリシー

連絡は必ずAirbnbを通じて行いましょう。 お支払い代金を守るため、Airbnbのウェブサイトやアプリ以外では決して送金や連絡を行わないでください。

ゲスト要件

年齢制限なく7名のゲストまで参加できます。

ほかのヒントも見る

Feel free to bring a camera, perhaps an umbrella, and comfortable clothing.

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