コンテンツにスキップ
クッキング

大阪近郊・家庭の味を作ろう

クッキング

大阪近郊・家庭の味を作ろう

レビュー34件
4月30日まで一時休止します。 新型コロナウイルス(COVID-19)の影響により、コミュニティのみなさまの健康をお守りするため、Airbnb体験はすべて一時休止となります。ご予約の前にヘルプセンターで最新情報をご確認ください。
時間
4時間
募集定員
最大4人
料理
日本料理
ガイド言語
英語
クッキング

大阪近郊・家庭の味を作ろう

クッキング

大阪近郊・家庭の味を作ろう

レビュー34件
4月30日まで一時休止します。 新型コロナウイルス(COVID-19)の影響により、コミュニティのみなさまの健康をお守りするため、Airbnb体験はすべて一時休止となります。ご予約の前にヘルプセンターで最新情報をご確認ください。
時間
4時間
募集定員
最大4人
料理
日本料理
ガイド言語
英語

体験できること

I'm not a professional chef, so the menu is a simple home-made lunch. I work as a professional English tour guide and would like to share a meal with you that also has a cultural and historical introduction to Japan and its culture. I really enjoy talking to people, so I want us to discuss or exchange opinions about our home countries. My activity places more emphasis on discussion and explaining the cultural elements about Japan. If you're interested a home-made lunch with a friendly atmosphere and some information about Japan, then this activity is for you! What you can expect : - arrival to my home - introductions so we can get to know each other. This is an important element of Japanese hospitality. I will also share some information with you about the religions in Japan. - cooking process with an explanation of the 'umami' taste and the food culture in Japan. We will prepare the ingredients (cutting, and wrapping) and then enjoy lunch together. The menu : ※Chirashi zushi (Vinegared rice with thin strips of egg, vegetables and crab meat arranged on top) ※Gyoza (Fried dumplings with vegetable and meat ingredients in a flour wrapper) ※Tempura (deep fried vegetables) ※Miso soup (Japanese traditional soup made from soybean paste)

クッキング体験

クッキング体験

Airbnb体験に新登場!
  • 情熱あふれる料理人

    現地ホストから伝統のレシピを学び、レシピにまつわるストーリーを聞きましょう。

  • 交流を深められる環境

    普通なら入れない農場から秘密のルーフトップまで、ユニークな空間で食事が楽しめます。

  • Airbnbによる審査済み

    体験はすべて「本格的な料理の伝統」の観点から審査を受けます。

ホストの紹介

Tadashiについて詳しく知る

Tadashi

Hello everyone, it's Tad! I was born in Osaka and raised in Kobe, and came back to Osaka for my university and work. I’ve lived in Australia for 2 years and became an officially licensed English guide of Kyoto city. I'm happy to host international guests and glad to be a part of your journey throughout Japan. Career Summary Bilingual professional tourist guide of officially certificated by Kyoto city. Hold 5 years extensive tourism experience working with private sector and by myself. Introducing both history and tradition of Japan to the visitors from all over the globe (Over 1,500 people). QUALIFICATION ・Officially licensed English guide of Kyoto hence high knowledge about Japanese culture , history and historic site. ・Excellent communication skills in oral and written Japanese and English.

料金に含まれるもの

食べ物
※Chirashi zushi (Vinegared rice with thin strips of egg, vegetables and crab meat arranged on top) ※Gyoza (Fried dumplings…
ドリンク
Water and Tea
用具
All kitchen utensils and aprons

ゲストの投稿写真

ゲストによるレビュー

審査ページのナビゲーション部分

実施場所

My home is 30 years old; built when Japan's economy was booming. It boasts a traditional Japanese aesthetic and is ideal for those who want to experience Japanese living. 3 min walk (300m) to Hankyu Sonoda station which is 10 min to Osaka (Umeda Station), 30 min to Namba by trains. Why not experience a traditional Japanese house where no international tourists will be seen.You will find how locals live with the quiet and peaceful neighbourhood.

注意すべきポイント

食事制限

リクエストすると、次の食事制限に対応してくれるホストです。 食事制限の対応を希望する場合は、体験の前にホストに知らせる必要があります。
乳製品フリー
乳製品フリー
ナッツ(木の実)類アレルギー
ナッツ(木の実)類アレルギー
貝類・甲殻類アレルギー
貝類・甲殻類アレルギー
魚アレルギー
魚アレルギー
ピーナッツアレルギー
ピーナッツアレルギー
ベジタリアン
ベジタリアン
ペスクタリアン(魚菜食)
ペスクタリアン(魚菜食)

キャンセルポリシー

お支払い後24時間以内、あるいは体験開始の7日前までは、どの体験もキャンセル可能な上に、全額返金されます。

コミュニケーションポリシー

連絡は必ずAirbnbを通じて行いましょう。 お支払い代金を守るため、Airbnbのウェブサイトやアプリ以外では決して送金や連絡を行わないでください。

ゲスト要件

年齢制限なく4名まで参加できます。 使用される材料を理解し、アレルギーや食事制限をホストに伝えるのは各ゲストの責任となります。 また、生肉や生焼けの赤身肉、鶏肉、シーフード、貝類、卵を摂取すると、食中毒になるリスクが高まることも考慮する必要があります。

ほかのヒントも見る

As my profession is not cooking but tour guiding so what we cook is simple home cooking meal and more cultural and historical introduction and guiding is involved. Japanese food culture is also deeply related to historical and architectural matters so I put more emphasis on academic explanation.
Tadashi
大阪近郊・家庭の味を作ろう
レビュー34件
1人¥ 5,000
34件のレビュー
1人¥ 5,000