コンテンツにスキップ
庭園鑑賞

Garden tour and long lunch at The Loch

庭園鑑賞

Garden tour and long lunch at The Loch

レビュー2件
4月30日まで一時休止します。 新型コロナウイルス(COVID-19)の影響により、コミュニティのみなさまの健康をお守りするため、Airbnb体験はすべて一時休止となります。ご予約の前にヘルプセンターで最新情報をご確認ください。
時間
5時間
募集定員
最大10人
含まれるもの
食べ物
ガイド言語
英語
庭園鑑賞

Garden tour and long lunch at The Loch

庭園鑑賞

Garden tour and long lunch at The Loch

レビュー2件
4月30日まで一時休止します。 新型コロナウイルス(COVID-19)の影響により、コミュニティのみなさまの健康をお守りするため、Airbnb体験はすべて一時休止となります。ご予約の前にヘルプセンターで最新情報をご確認ください。
時間
5時間
募集定員
最大10人
含まれるもの
食べ物
ガイド言語
英語

体験できること

Join Loch owner, chef and gardener Brigid Kennedy on a tour of the farm before enjoying lunch in the garden or by the fire using produce sourced from The Loch’s own fields and garden, with award-winning local beverages. Inclusions: • A 1-hour farm tour in which small-farm guru Brigid Kennedy will provide insights into the paddock-to-plate ethos and her vision for a sustainable farming future. • A set 3-course lunch using ingredients freshly harvested from the farm, with a local cool-climate wine or craft brew. • A sample to take home from our range of jams, preserves or chutneys made from farm-grown produce. Features: • Learn about the best methods of growing food for the table and why in-season ingredients taste best, with plenty of time to chat and ask questions. • Stroll through the abundant gardens, with herbs and vegetables growing amongst stunning native and exotic blooms. • Get up close to the farm animals. • Enjoy stunning rural views and see native kangaroos and wallabies. • Taste ripe fruits and vegetables straight from the garden. • Relax under the vines on the verandah and enjoy an exquisite lunch made from the ingredients you have seen growing on the farm.

Airbnb体験はすべてクオリティチェック済み

Airbnb体験はすべてクオリティチェック済み

  • 現地エキスパート

    地元と体験活動を愛してやまない現地の方がご案内。

  • 小人数のグループ

    少人数で個別対応が可能です。

  • 厳格な基準

    すべての体験は「中の人のアクセス」の観点から審査を受けます。

ホストの紹介

Brigidについて詳しく知る

Brigid

I'm a chef, author, gardener and owner of The Loch in Berrima - a small farm with a paddock-to-plate restaurant serving an ever-changing menu crafted from in-season ingredients harvested from my own fields and paddocks. I trained at Le Cordon Bleu, London and La Varenne, Paris. I ran the successful Simmer Cafe in Potts Point for 3 years before opening Simmer Events & Catering in 1997, creating some of Sydney's most tantalising celebrations. In 2018 I moved permanently to Berrima to build The Loch into the foodie hub of the Southern Highlands. I've written 2 books, All Fired Up and Small Food.

料金に含まれるもの

食べ物
A 3 course meal using produce sourced from the farm with matching local craft beer or wine, meeting all dietary requirements

ゲストの投稿写真

ゲストによるレビュー

審査ページのナビゲーション部分

実施場所

Nestled in rolling green hills, The Loch is a working farm and garden in Berrima, in the NSW Southern Highlands. Within the converted barn sits The Tasting Room, an authentic paddock-to-plate restaurant serving only seasonal ingredients sourced from the fields and garden, and a farm gate market selling freshly harvested produce, flowers, meat and eggs, along with house-made cakes, jams and chutneys and hand-restored antiques.

注意すべきポイント

キャンセルポリシー

お支払い後24時間以内、あるいは体験開始の7日前までは、どの体験もキャンセル可能な上に、全額返金されます。

コミュニケーションポリシー

連絡は必ずAirbnbを通じて行いましょう。 お支払い代金を守るため、Airbnbのウェブサイトやアプリ以外では決して送金や連絡を行わないでください。

ゲスト要件

18歳以上の方10名まで参加できます。保護者同伴の2歳未満のお子様も参加可能です。

政府発行の身分証明書

参加にはご本人確認(自撮り+身分証の顔写真との照合)が必要です。確認は1回で済みます。

酒類

酒類を伴う体験です。酒類は法定飲酒年齢以上の成人ゲストにのみ提供されます。

必要な持ち物

Warm clothing in all seasons and a hat and sunscreen in the warmer months.

ほかのヒントも見る

We offer an 11am garden tour, followed by a 3-course lunch or a 1pm lunch followed by a 2pm garden tour. Guests also have the option to enjoy their lunch after the 2pm tour
Brigid
Garden tour and long lunch at The Loch
レビュー2件
1人¥ 8,377
2件のレビュー
1人¥ 8,377