コンテンツにスキップ

Masayoさんがホストするクッキング体験

3時間
日本料理
最大8人
ガイド言語:英語、日本語

体験できること

Learn how to cook simple yet delicious, Japanese vegetarian dishes!
The class takes place in a clean kitchen, conveniently located just 3 minutes away from Motomachi station in the heart of Kobe.

Ichiju-Sansai(一汁三菜)is the foundation of Japanese meals.
Typically a meal at Japanese households would comprise of one soup and three dishes to be enjoyed with a bowl of rice.
During this lesson you will learn how to make a variety of dishes, so you have a range of dishes to practice the Ichiju-Sansai style of eating at home.

Using fresh produce, you will learn how to cook simple yet delicious healthy Japanese vegetarian meals with Japanese condiments and spices.

After cooking, we will all sit down at the table to enjoy the meal.

This cooking lesson is taught by Masayo, a culinary expert with 40 years of experience.
Masayo has been running cooking lessons in Kobe for many years and her expertise is in Japanese, Chinese, and Korean cuisine.
She was previously running her own restaurant as well.

There will be an English-speaking assistant translating during the lesson.
ーー
日本語:
シンプルかつ美味しいベジタリアンの日本食の作り方を学びましょう!
このレッスンは神戸市内の、元町駅から徒歩3分ほどの便利なロケーションのきれいなキッチンで行われます。

日本の食卓の基本は一汁三菜です。
日本のおうちの食卓ではお汁物一品とお惣菜三品をご飯と共にいただくということです。
このレッスンでは様々なお惣菜の作り方を学んで頂けるので、あなたもレパートリーからおうちで一汁三菜の食べ方を始めることができます。

新鮮な食材と日本の調味料やスパイスを使って、シンプルでありながら美味しく、健康にも良い野菜のお料理を学べます。

お料理が終わったら、皆でテーブルを囲んでお食事を楽しみましょう。
Learn how to cook simple yet delicious, Japanese vegetarian dishes!
The class takes place in a clean kitchen, conveniently located just 3 minutes away from Motomachi station in the heart of Kobe.

Ichiju-Sansai(一汁三菜)is the foundation of Japanese meals.
Typically a meal at Japanese households would comprise of one soup and three dishes to be enjoyed with a bowl of rice.
During this lesson you will learn how to make a varie…

Masayoさんの安全への取り組み

こちらのホストは、Airbnbの新型コロナウイルスに関連する安全・清掃ガイドラインの順守を誓約しています。これには、社会的距離の確保、適切な衛生習慣の実践、参加者全員のマスク着用の徹底などが含まれます。
さらに詳しく

料金に含まれるもの

  • 食べ物
    Ichiju-Sansai (一汁三菜)is the foundation of Japanese meals. Typically a meal a...
¥ 8,000から
1人あたり
予約可能日はありません

ホストはMasayoさん

2020年からAirbnbホスト
  • 本人確認済み
I am a culinary expert with 40 years of experience.
I have worked with various cuisine over the years.
Japanese, Chinese, and Korean cooking are my main expertise.
I offer cooking lessons in Kobe, Japan. I have been the owner and head chef of my own restaurant in the past as well.

Through this experience with me, we hope you will be able to cook simple yet delicious Japanese vegetarian meals at home back in your home country.

ーー
日本語:
この料理レッスンは40年以上の経験を持つ料理研究家Masayoが教えています。
レストランのオーナーシェフの経験も持つMasayoは、長年に渡って神戸で料理教室を行ってきました。和食をはじめ、中華や韓国料理も得意とします。
レッスン中は、英語を話すアシスタントが通訳をします。
I am a culinary expert with 40 years of experience.
I have worked with various cuisine over the years.
Japanese, Chinese, and Korean cooking are my main expertise.
I offer cooking lessons in Kobe, Japan. I have been the owner and head chef of my own restaurant in the past as well.

Through this experience with me, we hope you will be able to cook simple yet delicious Japanese vegetarian meals at home back in your home country.

ーー
日本語:
この料理レッスンは40年以上の…
お支払いを守るためにも、Airbnbのサイトやアプリ以外の場所では決して送金や連絡を行わないようご注意ください。 詳しく読む
Airbnb体験
クッキング

情熱あふれる料理人

現地ホストから伝統のレシピを学び、個人的なストーリーを聞きましょう。

和やかな空間

普通なら入れない農場から秘密のルーフトップまで、ユニークな空間で共に食事を楽しめます。

Airbnbによる審査済み

体験はすべて「本格的な料理の伝統」の観点から審査を受けます。

実施場所

クラスは清潔なキッチンで行われ、神戸の中心部にある元町駅からわずか3分という便利な場所にあります。

食事制限

リクエストすると、次の食事制限に対応してくれるホストです。 食事制限の対応を希望する場合は、体験の前にホストに知らせる必要があります。
乳製品フリー
ビーガン
大豆不使用
貝類・甲殻類アレルギー
卵抜き
ピーナッツアレルギー
ベジタリアン
魚アレルギー
ナッツ(木の実)類アレルギー
ペスクタリアン(魚菜食主義者)
グルテンフリー

留意事項

キャンセルポリシー

お支払い後24時間以内、あるいは体験開始の7日前までは、どの体験もキャンセル可能な上に、全額返金されます。

ゲスト要件

17歳以上の方8名まで参加できます。保護者同伴の2歳未満のお子様も参加可能です。