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ワークショップ

東京で自家製味噌づくりに挑戦

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東京で自家製味噌づくりに挑戦

レビュー9件
ご予約前に、新型コロナウイルスに関連する現地の推奨事項または制限事項をご確認ください。 こちらの地域では直接対面型のAirbnb体験をご予約いただけます。新型コロナウイルスに関連する現地の推奨事項または制限事項を確認し、これに従ってください。
時間
3時間
募集定員
最大6人
含まれるもの
食べ物, チケット, 用具
ガイド言語
英語
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英語

体験できること

In this class, you'll learn all the technic of fermenting homemade Miso. I'll also tell you about types, uses, the process of fermentation, and history. So, you'll learn all about Miso in my workshop! * Please mind that you'd need 6-12 months to let the Miso sit to ferment before start eating it. No worries, it's not difficult. :) <<The flow of the workshop.>> 1. Tasting of different types of Miso. 2. Explaining the process of fermenting Miso and the ingredients. 3. Measuring the ingredients and mashing and mixing all. 4. Demonstration of how you need to take care of your Miso when you get home. 5. Packing your pre-fermenting Miso in a plastic bag which I prepare. 6. Taking the Miso back home. You would need 6-12 months to ferment it. The process takes a while but it's not difficult. Moreover, your Miso will be a unique souvenir in the end. The handbook I made and the after support by e-mail will guide you through the fermentation process so that you won't suffer after the workshop. I 'd like many people to experience an amazing taste of homemade Miso. It's almost like magic! The level of the workshop is from beginners to experts. Please feel free to ask me any questions about Miso. (Ingredients are all organic or naturally produced)

ホストの紹介

Akaneについて詳しく知る

Akane

I'm a Miso expert and workshop teacher since from 2013. Love fermenting Miso more than other ferments. I believe in Miso! My passion for teaching about Miso brought me from up-north Norway and to south-down Newzealand to do Miso workshops in overseas. In 2019, I helped 193 people fermenting Miso. The 1st time I ever made homemade Miso was in 2011. I didn’t expect the homemade Miso to taste so good. The taste was not only salty but a bit sweet and full of Umami. I was thrilled because it had a richer flavor than the miso I can buy on the market. This first experience encouraged me to organize Miso workshops. I'm sure that my workshop is a very unique and unforgettable experience, and the Miso you make will be a unique souvenir to bring back home with you. HP https://www.travelling-fermenter.com Instagram travelling_fermenter

料金に含まれるもの

食べ物
+ All the ingredients for 1kg of pre-fermented Miso
チケット
+ Miso hotline ( E-mail support after the workshop )
用具
+ The handbook for tastier homemade Miso

ゲストの投稿写真

ゲストによるレビュー

審査ページのナビゲーション部分

実施場所

I will conduct my workshop at my family home close to Unoki station in Tokyo. The Unoki station is accessible by Tamagawa line from Kamata station or Tamagawa station. We will meet at the Unoki station and walk to the workshop place. It takes about 5 mins.

注意すべきポイント

キャンセルポリシー

お支払い後24時間以内、あるいは体験開始の7日前までは、どの体験もキャンセル可能な上に、全額返金されます。

コミュニケーションポリシー

連絡は必ずAirbnbを通じて行いましょう。 お支払い代金を守るため、Airbnbのウェブサイトやアプリ以外では決して送金や連絡を行わないでください。

ゲスト要件

18歳以上の方6名まで参加できます。保護者同伴の2歳未満のお子様も参加可能です。

政府発行の身分証明書

参加にはご本人確認(自撮り+身分証の顔写真との照合)が必要です。確認は1回で済みます。

必要な持ち物

A hand towel

ほかのヒントも見る

The fee doesn't include - A container for the Miso - Transportation fees - Shipping fees ( but I will help you ship your Miso with no charge) There may be flexible with time. If the schedule on my calendar doesn't fit your schedule, please feel free to send me y our request.

Airbnb体験はすべてクオリティチェック済み

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  • 現地エキスパート

    地元と体験活動を愛してやまない現地の方がご案内。

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    少人数で個別対応が可能です。

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    すべての体験は「中の人のアクセス」の観点から審査を受けます。

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レビュー9件
1人¥ 5,800
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